lEcții individuale

Dansuri populare

Dansul tradițional, prin stilurile variate, prin mișcările când lente, când vijelioase, prin pașii specifici fiecărei regiuni, reprezintă unul dintre cele mai frumoase moduri de petrecere a timpului liber. Fascinația dansului tradițional vine din timpuri străvechi. Manifestare a identității și spiritului nostru, dansul popular păstrează în el esența și istoria locului din care provine. Niciun pas nu este făcut la întâmplare, iar fiecare chiot ce străpunge dansul nostru ne topește, ne contopește și ne scaldă sufletele în fericire.

FAMILIE

Dansul schimbă destine, ajutând chiar la întemeierea familiilor.

PASIUNE

Ai prilejul să contribui la păstrarea tradițiilor​

21
24

DETERMINARE

Îți dezvolți capacitățile personale și profesionale

bENEFICIILE DANSULUI POPULAR

Sănătate

Prin dans îți menții sănătatea fizică și mentală,

Prieteni

Îți faci noi prieteni

Încredere

Capeți încredere în tine

Dezvoltare personală

Adoptând o stare de bine, îți dezvolți capacitățile personale și profesionale

Viață

Te bucuri mai mult de viață

Familie

Dansul schimbă destine, ajutând chiar la întemeierea familiilor.

Tradiție

Ai prilejul să contribui la păstrarea tradițiilor

Identitate

Ai prilejul să contribui la dezvoltarea identității

pACHETE

Dacă ești cu adevărat dornic să progresezi în lumea dansului popular, atunci lecțiile private sunt alegerea cea mai bună.

Întrebări frecvente

PERECHE

1 Lecție de 1h/25€

5 Lecții de 1h/120 €

10 Lecții de 1h/230 €

 

PRIETENI

Minimum 4 persoane

Prețul se stabilește în funcție de numărul de persoane implicate

PERFORMANȚĂ

Individual / Grup

Mai multe informații în privat

Dansul popular este un mod plăcut și sănătos de petrecere a timpului liber. Mai mult de atât, atunci când vine vorba despre petrecerile importante, precum nunți sau botezuri, dansul popular devine inevitabil, fie că vorbim de horă, sârbă, bătută sau alte dansuri cunoscute. Și peste toate, vei putea rămâne în contact cu tradițiile neamului și îți vei face o mulțime de prieteni. Cursurile mele sunt concepute astfel încât să poată fi aplicate la orice tip de petrecere românească la care vei participa.

Ședințele în particular îți oferă posibilitatea de a alege orele și zilele în funcție de disponibilitatea ta, precum și să decizi singur ce dansuri vrei să înveți. Astfel, vei progresa în ritmul tău (singur, cu partenerul sau cu grupul tău de prieteni), conform unui plan personalizat, ceea ce îți va permite să evoluezi având parte de toată atenția mea.

Cursurile de lecții private sunt deschise celor care doresc să învețe dansul popular pentru diferite ocazii, dar și elevilor care cunosc deja baza dansului tradițional și își doresc să progreseze.

Lecțiile particulare se desfășoară aproape în orice perioadă a anului, după  un program flexibil, stabilit de comun acord, în orice interval al zilei (dimineața, la amiază sau seara), de luni până duminică.

Pentru a lua lecții de dans în privat, rezervarea se face prin formularul de înscriere, de mai jos!

În urma primirii formularului tău, te voi contacta pentru a stabili toate detaliile.

Structura cursului, frecvența și numărul de ședințe îl vom stabili împreună, în funcție de obiectivele tale și de timpul pe care îl ai la dispoziție.

Între timp, poți viziona câteva lecții pentru a te convinge de calitatea acestora.

La lecțiile private vei învăța cele mai cunoscute stiluri de dansuri românești și de petrecere: hora, sârba, bătută, jocuri în perechi, geampara, brașoveanca, sârba studenților, pamporea, paidusca etc.

Studiază la timp!

Vei vedea o îmbunătățire chiar după prima lecție privată.

Completează formularul de înscriere cu datele tale. Nu uita că toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii. În cel mult 48 de ore de la expedierea formularului, te voi contacta!